Racefietsen en ATB's

Waarom een racefiets?

Een racefiets rijdt licht en je hoeft maar heel weinig kracht op de pedalen te zetten en je gaat gemakkelijk 30 km/uur. Kortom een fiets waar je gewoon met veel plezier op stapt. Maar het plezier hangt wel af van een aantal belangrijke factoren. Past de fiets bij jou? Hoe ga je hem gebruiken? Is de houding op de fiets goed? Rug-en nekklachten, zeurende schouders, tintelende handen en zadelpijn vormen de basis om ermee te stoppen! Om maar niet te spreken over knieklachten!


Om die REDEN kom je bij ons!

Bij ons krijgt iedere renner, beginnend of ervaren, een uitgebreid professioneel advies, want welke racer past bij jou?

Wordt het een performance of een endurance racer? Of wordt het een gravelgrinder of een cyclocrosser?

Je wordt volgens de CRM-Bodyscan uitgebreid gemeten en stelt samen met één van onze specialisten middels het BUC-principe je ideale fiets samen. Het resultaat is een fiets waar je mee gezien mag worden, want hij is Uniek en op jouw Maten afgesteld.

Het segment racefietsen wordt bij ons vertegenwoordigd door de merken Trek, Lapierre en Van Nicholas


Waarom een ATB?

Mountainbiken is een geweldige tak van sport. Je traint benen, buikpieren, rug- en nekspieren en armen allemaal tegelijk.

Het grote voordeel is dat je de sport in alle seizoenen kunt beoefenen. Er zijn vele  uitvoeringen: 29er, 27.5, Full-suspension, 29er+ en natuurlijk de FAT-bike. Zelfs als je niet in bos, Ardennen, Vogezen of de Alpen rijdt, kun je heel veel plezier beleven op een stuk weiland of downhillen op het  mountainbikeparcours Kardinge in Groningen. Je leert goed sturen en wordt erg behendig.

Laat je voorlichten door één van onze specialisten en zoek samen de voor jou perfecte ATB!

Het segment ATB wordt vertegenwoordigd door de merken Trek,
Lapierre 
en Van Nicholas
.