Meer dan 20 jaar passie in het fietsvak!

Erik Gorter Tweewielers (EG) is een high-end fietsenspecialist met meer dan 20 jaar ervaring. We willen graag de beste producten en de hoogste kwaliteit in techniek en service bereiken.

Kennis

Voorsprong door kennis. Onze lijfspreuk zegt het al. We investeren enorm veel in kennis en ontwikkeling. We zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en zorgen dat onze klanten maximaal kunnen genieten van al het moois dat mogelijk is.

Passie

Zoals de meeste fietsers, hebben wij een grote passie voor alles wat met fietsen te maken heeft. Ons bedrijf heeft diepe wortels in de sportieve fietswereld en zijn we verbonden met bekende fietsers als Bauke Mollema (race) en Tim Smeenge (mtb).

High-end

Nothing but the best. We willen onze klanten graag verrassen met de mooiste producten. Dat zie je terug in de merken die we voeren zoals Trek, Simplon en sinds kort 3T. Ook bieden we op het gebied van kleding, zadels en wielen het allerbeste. We willen geen concessies maken als het gaat om kwaliteit en comfort!

Service

U staat centraal bij Erik Gorter Tweewielers. Net als onze producten, streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze dienstverlening. Dat betekent dat u van ons heel wat mag verwachten. Wilt u een optimale ervaring? Maak dan altijd een afspraak; dan ervaart u het zelf!

Contact zoeken

Heeft u een vraag of suggestie? Neem dan contact met ons op.

LET OP ONZE TIJDELIJKE PRIJSVERLAGINGEN!

X
Call Now ButtonBel ons gerust!