Nieuws

Garmin Edge 830 Fietsnavigatie

De Garmin Edge 830 fietsnavigatie navigeert je perfect van A naar B. Het navigeren met de Garmin Edge 830 fietscomputer gebeurt aan de hand van duidelijke turn by turn aanwijzingen waardoor je niet meer van je route afwijkt. Wanneer dit dan toch een keer voorkomt, navigeert hij je direct terug naar de route. Dankzij de GPS, GLONASS en Galileo satelliet ondersteuning heb je zelfs in de bergen of in afgelegen gebieden, een uitstekende satelliet ontvangst.

Trek Madone SLR

Al vanaf de eerste versie uit 2004 heeft de Madone de norm bepaald voor racefietsen. Het is geen volger, hij loopt voorop en behoort tot de meest geavanceerde superfietsen ter wereld.

Deze geschiedenis herhaalt zich met de gloednieuwe Madone SLR. Deze compromisloze racer geeft jou elk mogelijk voordeel op het gebied van snelheid en stuurgedrag. Hij is aerodynamisch, licht, soepel en onwijs snel.

De gloednieuwe Madone SLR is niet zomaar iets. Hij heeft alles in zich wat jij van een moderne racefiets verwacht. En dat alles dankzij een onwaarschijnlijke hoeveelheid onderzoek en ontwikkeling resulterend in gloednieuwe technologie, geavanceerde aerodynamische vormen, een 700 Series OCLV Carbon layup, Adjustable Top Tube IsoSpeed, een nieuwe geometrie en keuze uit schijfrem- en velgremversies.

Van Nicholas Skeiron

Onze meest technisch geavanceerde racefiets tot nu toe. Verborgen kabels, flat-mount schrijfremmen en elektronische groepsopties zetten deze aerodynamische racer op de voorgrond op het gebied van Titanium racefietstechnologie.

Bontrager WaveCel helm

WaveCel: de grootste stap voorwaarts in de bescherming tegen hersenschuddingen door fietsongevallen.

Trek en Bontrager zijn gaan samenwerken met WaveCel voor de ontwikkeling van een helmtechnologie die een radicale trendbreuk vormt met reeds 30 jaar geldende veiligheidsstandaards in de fietsindustie. Je hebt maar één stel hersenen. Het is de moeite waard om die te beschermen.

LET OP ONZE TIJDELIJKE PRIJSVERLAGINGEN!

X
Call Now ButtonBel ons gerust!