GripGrab

GripGrab

GripGrab is gepassioneerd door het fietsen en het creëren van essentiële, functionele producten die je rit, reis of woon-werkverkeer comfortabeler maken. Of het nu koud, nat, winderig of warm is, je moet je geen zorgen maken over wat je draagt, maar alleen genieten van het feit dat het werkt. Geweldige functionele accessoires, voor elk seizoen, die je inspireren en je in staat stellen om meer te rijden.
GripGrab creëert zeer functionele accessoires voor het fietsen en richt zich op de producten die andere merken als bij-product zien. GripGrab besteedt meer aandacht aan elk detail, aan elk product, dus je kunt kwaliteit, functionaliteit en comfort verwachten in elk GripGrab-model.

© Erik Gorter Tweewielers - Gemaakt door Cees en Co

Indien u interesse heeft in een nieuwe fiets, adviseren wij u eerst de 'prescan' in te vullen en dan telefonisch contact op te nemen zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken en een afspraak kunnen maken.

Elke zaterdag hebben wij van 15.00 - 17.00 uur GLAMOUR HOURS. U kunt dan onze fietsen bewonderen onder het genot van een glaasje BUBBELS!

X
Call Now ButtonBel ons gerust!