Campagnolo

Campagnolo

Sinds de oprichting van Campagnolo, meer dan tachtig jaar geleden, zijn de producten altijd de favoriete onderdelen geweest van de grote namen in de wielersport. In de loop der jaren hebben kampioenen als Coppi, Gimondi en Merckx vertrouwd op de kwaliteit en de precisie van Campagnolo die hen heeft begeleid naar hun onvergetelijke overwinningen.

Deze trend heeft zich voortgezet tot op vandaag. Ook nu blijft een groot aantal teams gebruik maken van het Italiaanse merk. Gezien het feit dat teams en atleten van over de hele wereld, de beste mannelijke en vrouwelijke kampioenen in zowel wegwedstrijden als triatlonwedstrijden kiezen voor Campagnolo producten, kunnen we met recht zeggen dat Campagnolo de benchmark is voor uitstekende wieleronderdelen.

© Erik Gorter Tweewielers - Gemaakt door Cees en Co
Call Now ButtonBel ons gerust!

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek, proefrit of reparatie? Maak hiervoor gebruik van onze handige afspraakplanner op de site!

Indien u interesse heeft in een nieuwe fiets, adviseren wij u eerst de 'prescan' in te vullen en dan een afspraak te maken.

X