EG Basic Bikefit: jouw optimale fiets fit!

De EG Basic Bikefit

Wij geloven heilig in ergonomie en fietsplezier. Daarom vinden wij dat geen enkele sportieve fietser zonder bodyscan en bikefit zou moeten fietsen. Iedere fietser is uniek en heeft een eigen, optimale ergonomie. Veelal zijn diverse bekende fietsklachten te herleiden op het ontbreken van een bikefit. Denk hierbij aan schouder- en nekklachten, zitvlakklachten of pijn in de knieën en bovenbenen.

Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. In onze winkel maken we daarom gebruik van het innovatieve Body Scanning CRM systeem. Dit is een meetsysteem wat speciaal voor fietsers ontwikkeld is. Orthopeden, fysiotherapeuten, fietsers en ingenieurs hebben ieder hun expertise ingebracht in deze unieke samenwerking. Het resultaat van deze bodyscan is een perfecte bikefit en zithouding.

Wat is de EG Basic Bikefit?

EG Basic Bikefit is een statische meting voor iedere fietser die klachtenvrij wil fietsen. Met ons unieke Body Scanning CRM systeem kunnen we uw lichaam vanuit iedere hoek discreet vastleggen waardoor er een accuraat driedimensionaal beeld ontstaat van uw lichaam. Na de scan beschikken wij over een gedetailleerd profiel van uw lichaamsmaten en kunnen we verder met het bespreken van de verdere bikefit. We kunnen ook een dynamische meting uitvoeren; deze is inbegrepen bij de EG Super Bikefit.

Zadelmeting

Een aansluitend onderdeel van de EG Basic Bikefit is de zitvlakmeting. Tijdens deze meting wordt de afstand tussen je zitbotjes en de drukpunten opgemeten. Hierna bekijken we of je momenteel het juiste zadel hebt. Uiteraard adviseert onze zadelspecialist je graag over jouw ideale zadel. Erik Gorter Tweewielers biedt een ruim assortiment aan sportieve zadelmerken zoals SqLab, Prologo, Ere, Bontrager etc.

Persoonlijke afspraak.

We maken altijd een afspraak voor het uitvoeren van de bodyscan. Op deze manier bent u verzekerd van een tijdstip wat u goed uitkomt. Daarnaast is er volop tijd en aandacht van een gecertificeerd specialist. Wij nemen graag de tijd voor uw persoonlijke wensen en vragen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar uw fietsverhaal! Neem daarom nu telefonisch contact met ons op, dan plannen wij u direct in! (Let wel even op onze openingstijden)

Wat mag je verwachten van de EG Basic Bikefit?

• Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
• Intake
• Statische meting (ideale fietspositie op basis van lichaamsafmetingen)
• Geometriebepaling
• Zadelmeting
• Afstellen van de fiets
• Prijs: € 150,-

LET OP ONZE TIJDELIJKE PRIJSVERLAGINGEN!

X
Call Now ButtonBel ons gerust!